Community ME-N-U

ME-N-U Socials

Wil je ME-N-U volgen op de socials?

Kijk dan op LinkedIn of Instagram!

Hé held! Goed dat je er bent. Dat je dit leest betekent dat je nieuwsgierig bent naar community ME-N-U. Een community in het leven geroepen om jonge- én ervaren professionals in Agri, Food, Tech en Health in het Land van Cuijk en Maasduinen met elkaar te verbinden. 
Community ME-N-U inspireert en activeert professionals om samen met ons bij te dragen aan de brede welvaart in onze regio. Wat de community voor jou kan beteken, wie we zijn en wat we doen leggen we op deze pagina allemaal aan je uit. 

Waarom een community?
ME-N-U staat voor de brede welvaart in de regio Land van Cuijk en Maasduinen. Simpel gezegd; we willen onze bijdrage leveren aan het welzijn van mensen in onze regio. De kwaliteit van leven ‘nu’ en de kwaliteit van leven voor onze toekomstige generaties. Wij geloven dat er volop onbenutte kansen liggen in de sectoren Agri, Food, Tech en Health en de mensen die daarbinnen werken. Kansen waarmee we de sociale, economische en ecologische welvaart en het welbevinden in onze regio een flinke boost kunnen geven. 

Ons doel is om in 2030 tot de top 5 van Nederland te behoren op het gebied van brede welvaart volgens de regionale Monitor Brede Welvaart van het CBS. Wij willen bedrijven, organisaties, gemeente en vooral de mensen binnen de regio inspireren om dit doel te omarmen. 

Hoe we dit doen
Inspirerende events
Twee keer per jaar komen we als community samen tijdens het ME-N-U event. Een avond waarin we elkaar inspireren én activeren! Bekijk hier het programma van ons laatste event om een indruk te krijgen. De avond staat altijd in het teken van een of meerdere thema’s rondom Agri, Food, Tech en Health. We trappen de avond af met een keynote spreker die je zeker verrast, om je vervolgens te inspireren tijdens de rest van het interactieve programma. We sluiten de avond af met onze ME-N-U borrel! 

Impactvolle werksessies
Na elk event organiseren we minstens één meeting waarin we de handen uit de mouwen steken. Samen werken community leden ideeën of ambities die ontstaan tijdens de ME-N-U events uit tot concrete plannen. De community faciliteert via het netwerk toegang tot het juiste gereedschap zodat deze clubs hun impact kunnen vergroten. Bijvoorbeeld door in contact te komen met mensen in een sleutelpositie, door ondersteuning te geven bij het verkrijgen van (financiële) middelen, investering in tijd of door onderling nog eens extra te sparren.  

Wat het jou oplevert

  • Avonden vol inspiratie 
  • Een netwerk van professionals in de branches Agri, Food, Tech & Health
  • Impact in de regio waar je woont en/of werkt
  • Onderdompeling in nieuwe domeinen en locaties 
  • De mogelijkheid om een issue aan te pakken waar jij het verschil in wilt maken

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten via: community@agrifoodtechlandvancuijk.nl. 

Wil jij ontdekken wat de community voor jou kan betekenen of wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Bekijk onze LinkedIn-pagina of meld je onderaan deze pagina aan voor de AgriFood Tech nieuwsbrief en onze maillijst!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief
Onze partners