Met wie werken we samen?

Samen komen we verder. Daarom werkt het platform AgriFood Tech graag samen met andere regio’s, samenwerkingsverbanden én grote en kleinere bedrijven in de regio. 

Andere regio’s en samenwerkingsverbanden

De provincie Noord-Brabant beschikt over innovatiekracht op het gebied van technologie, met name in de Brainport regio rondom Eindhoven. Ook heeft de provincie een hoogwaardige agri- en foodsector die wereldwijd bekend is en een grote bijdrage levert aan de nationale economie. Noordoost-Brabant kennen we niet voor niets als AgriFood Capital. 

De top van industriële bedrijven

In het Land van Cuijk vinden we meerdere grote, industriële bedrijven. Denk hierbij aan bedrijven zoals Danone, MSD Animal Health, Marel, Trouw Nutricion, Hendrix Genetics, Nutricia en Essity. Deze bedrijven behoren binnen hun segment tot de top vijf wereldwijd. Het zijn stuk voor stuk bedrijven die in grote mate bijdragen aan de werkgelegenheid en de agri-, food- en techexpertise van Noord-Brabant.  

Toonaangevende mkb-bedrijven

Ook vinden we in het Land van Cuijk toonaangevende mkb-bedrijven die actief zijn op het snijvlak van agri, food en tech. Denk hierbij aan mkb-bedrijven zoals Kepser, Cobb, Mola, Havens, Globemilk, Sarval Petfood, Elpress, Cobra groeninzicht, Laarakkers, Boomkwekerij Ebben, Creamy Creations, Renske Natural Petfood, Kwaliflex Food Recycling en Duynie.

Wilt u met ons samenwerken?

Land van Cuijk is een broedplaats voor het wereldwijd duurzamer produceren van voedsel. Maar dat kunnen we niet alleen. Wilt u ook samenwerken met het platform AgriFood Tech? Neem dan contact op met Roger Engelberts. 

Wat doen we nog meer? 

Roger Engelberts
roger@imagro.nl
0653289144
LinkedIn

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief
Onze partners
logo partner
logo partner
logo partner
logo partner